ツ ❤ Assalamualaikum sebagai pembuka kata :) belog ini hak milik terpelihara oleh NUR ERYNN ❤ Muslim - 18 ❤ ipoh, perak, malaysia ❤ sekian , thanks for watching my belog dan terima kasih membaca ❤ follow me , i will follow you back ツ

Sunday, 25 November 2012

Jodoh Itu Rahsia Allah

Assalamualaikum, ya habbi :) wahhh, topik jodoh / nikah / kahwin memang aku suka. bhahaha :D Aku suka buat research tentang hal-2 ni. hahaha. Dan jodoh aku ? aku pun tak tahu siapa jodoh aku dan tak tahu yang aku sempat bertemu jodoh dulu ka atau bertemu Allah dahulu. Ye lah, ajal maut dan jodoh kita semua Allah sudah tetapkan. Sampai saatnya nanti, kita akan ketahui :) Solat Istikharah kalau kita ragu-2 atau keliru nak memilih teman yang halal.

No comments:

Post a Comment